Summa sidvisningar

fredag 27 februari 2015

På G!


Hej!

I veckan har vi fortsatt med redovisningar. Eleverna har visat stor utveckling och mognad i att stå inför gruppen och berätta, samt i hur man är som publik och ger respons. Det har varit jätteroligt att se och lyssna! Fler bilder ifrån redovisningarna kan ni se längst ned i inlägget.

Mattematchen
I måndags startade den nationella mattetävlingen mattematchen där våra 4:or är med och tävlar.  Tävlingen håller på till den 22/5, men varje vecka lottas priser ut till de 10 mest aktiva klasserna. Denna veckan kan 4a vara med i denna utlottning då de igår låg 5:a. Vi håller tummarna!

B-klassen har inte fått vara inne lika mycket tid, dels pga schematekniska orsaker och dels pga överbelastning, då tävlingen blivit mycket mer populär än de räknat med. Detta kommer de att kompenseras för under tiden fram till den 22/5.

Tävlingen är ett sidospår och komplement till den ordinarie undervisningen. Vi tävlar ett kort pass varje dag, samt om man är klar med andra uppgifter.  Tävlingen är endast öppen mån-fre 7.00 -14.00, men om man är morgonpigg kan man gå in en stund innan skolan.



VECKA 10

På tisdag och onsdag är Johan och Nille på fortbildning. På tisdagen kommer Mia och Titti in istället och under onsdagen löser vi det med vikarie. Det finns ordinarie pedagoger med hela veckan. Vi har också vikarie för Markus på idrotten både tisdag och torsdag, där vi stöttar upp med ordinarie pedagoger.

Läxor
Matte: Läxa på nomp.
Svenska: Skrivläxa i 2 veckor. Läs mer om den här!
Engelska: Läxa på glosor.eu, får hem på papper också.

Besök av "Sagobygden"
På fredag får vi besök ifrån "Sagobygden", som en del i PartilleTalks. Tanken är att eleverna ska få tips och inspiration till sina egna bidrag till tävlingen.


KOM-IHÅG:
Måndag: Läxa i engelska. 4a läxa i svenska.
Tisdag: Idrott.
Onsdag: 4b läxa i svenska.
Torsdag: Idrott. Läxa i matte.
Fredag: Lämna in läxa i engelska.


TREVLIG HELG!

/Pedagogerna i år 4












En bild till och en lite film...
Inre bilder ifrån högläsning av "häxprovet"


                                             





































Inga kommentarer:

Skicka en kommentar